Ξεκίνησε η Διαπραγμάτευση των Μετοχών της Trade Estates AEEAΠ

Ξεκίνησε η Διαπραγμάτευση των Μετοχών της Trade Estates AEEAΠ

Ο Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος ΔΣ της εταιρείας, κήρυξε την έναρξης της συνεδρίασης

 

Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2023 – Ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, η διαπραγμάτευση των μετοχών της Trade Estates ΑΕΕΑΠ στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στην επιχειρηματική πορεία της εταιρείας.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Trade Estates, κ. Βασίλης Φουρλής, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης, χτυπώντας το παραδοσιακό «καμπανάκι», παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Γιάννου Κοντόπουλου, των Αντιπροέδρων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Νικόλαου Κονταρούδη και κας Αναστασίας Στάμου, εκπροσώπων της εταιρείας, των συμβούλων έκδοσης και του επιχειρηματικού κόσμου.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε κατά τη διάρκεια της τελετής, ο κ. Φουρλής, ανέφερε -μεταξύ άλλων: «Η Trade Estates είναι μια εταιρεία με μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά χαρτοφυλακίου στον κλάδο των Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας στη χώρα μας. Η παρουσία της στο Χρηματιστήριο, εν μέσω έντονων γεωπολιτικών και οικονομικών προκλήσεων, ενισχύει τη θέση της στο σύγχρονο retail. Με ισχυρή κεφαλαιακή διάρθρωση, δυναμική και εξειδικευμένη ομάδα management και με γνώμονα την ακεραιότητα, την εταιρική διακυβέρνηση και τον κοινωνικό και περιβαλλοντικό σεβασμό, επιδιώκουμε τη μεγιστοποίηση της επένδυσης των μετόχων μας και τη δημιουργία αξίας για τους συνεργάτες μας».

«Με τα κεφάλαια που αντλήσαμε είμαστε πλέον ισχυρότεροι», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Trade Estates, κ. Δημήτρης Παπούλης, συμπληρώνοντας: «Η εμπιστοσύνη χιλιάδων ιδιωτών και σημαντικών μεγάλων επενδυτών σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία μας αποτελεί μια μακροπρόθεσμη επενδυτική επιλογή με ιδιαίτερα θετικές προοπτικές. Συνεχίζουμε με αφοσίωση την υλοποίηση του επενδυτικού μας προγράμματος, διατηρώντας αναλλοίωτο το πελατοκεντρικό DNA των αναπτύξεών μας και τις εξαιρετικά στενές σχέσεις μας με τους μεγαλύτερους Ελληνικούς και διεθνείς ομίλους λιανικής».

Οι κ.κ. Φουρλής και Παπούλης ευχαρίστησαν θερμά τους συντελεστές της έκδοσης, το προσωπικό και τους συνεργάτες της εταιρείας για τη συμβολή τους στην εισαγωγή της Trade Estates στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η Trade Estates, η μόνη εταιρεία επενδύσεων ακίνητης περιουσίας στη χώρα μας που εξειδικεύεται σε Εμπορικά Πάρκα και Logistics Centers νέας γενιάς, με εμπειρία και δυναμική παρουσία στον κλάδο της, ενισχύει συνεχώς το αποτύπωμά της στην αγορά επενδύσεων ακίνητης περιουσίας, υλοποιώντας ένα επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 292 εκατ. ευρώ ως το 2027.

-ΤΕΛΟΣ-

Σχετικά με την Trade Estates ΑΕΕΑΠ

Η Trade Estates ΑΕΕΑΠ, εταιρεία με ισχυρούς μετόχους τον Όμιλο Fourlis, την Autohellas και Latsco Hellenic Holdings, είναι η μόνη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εμπορικών πάρκων και Logistics Centers νέας γενιάς για την εξυπηρέτηση της στρατηγικής omnichannel του λιανεμπορίου, με δραστηριότητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία. Το χαρτοφυλάκιο της Trade Estates αποτελείται σήμερα από 9 Εμπορικά Πάρκα, 3 Logistics Centers νέας γενιάς και ένα υπό ανάπτυξη ακίνητο. Το επενδυτικό της πλάνο για την επόμενη 4ετία περιλαμβάνει τη δημιουργία νέων εμπορικών πάρκων σε όλη την Ελλάδα (με ναυαρχίδα το εμπορικό πάρκο στο «The Ellinikon Park»), συμμετοχές σε εταιρείες σύμπραξης για ανάπτυξη εμπορικών πάρκων σε Κρήτη και Σπάτα καθώς και τη δημιουργία νέων Logistics Centers.

Σύμφωνα με το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας, το 2027 θα διαθέτει συνολικά 18 εμπορικά ακίνητα, χαμηλού περιβαλλοντικού αποτυπώματος, με ισχυρούς μακροχρόνιους μισθωτές.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Trade Estates, Τίνα Τακτικού, τηλ.: 216 20 22 200, e-mail: tina.taktikou@trade-estates.gr


side-logo-1

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\xampp\htdocs\trade_estates\wp-content\plugins\hendon-core\inc\shortcodes\image-gallery\image-gallery.php on line 151

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\xampp\htdocs\trade_estates\wp-content\plugins\hendon-core\inc\shortcodes\image-gallery\image-gallery.php on line 151

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis