τρια νέα καταστήματα Sinsay στα εμπορικά πάρκα της TRADE ESTATES

τρια νέα καταστήματα Sinsay στα εμπορικά πάρκα της TRADE ESTATES

 

Διευρύνεται η συνεργασία Trade Estates ΑΕΕΑΠ – Sinsay με τρία νέα καταστήματα.  

Σε Smart Park, Top Parks Πειραιώς και Top Parks Πάτρας τα επόμενα καταστήματα της Sinsay

 

Αθήνα, 22  Μαρτίου 2024 – Η εξαιρετική συνεργασία της Trade Estates και της Sinsay σε Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη, διευρύνεται με 3 νέα ανοίγματα μέσα στο 2024. Ξεκινώντας την λειτουργία της στην Ελλάδα με το άνοιγμα καταστημάτων στο Top Parks Ιωαννίνων και στο Εμπορικό Πάρκο Florida1 τα οποία σημειώνουν εξαιρετικές επιδόσεις, η Sinsay ενισχύει την παρουσία της στην Αττική με νέα καταστήματα στο Smart Park στα Σπάτα και το Top Parks Πειραιώς, ενώ θα ακολουθήσει νέο κατάστημα στο Top Parks Πάτρας.

 

Tα καταστήματα στο Smart Park – το μεγαλύτερο εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα, με περισσότερους από 7 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως – και στο Top Parks Πειραιώς στη συμβολή των λεωφόρων Πειραιώς και Κηφισού αναμένεται να ξεκινήσουν την λειτουργία τους το Πάσχα του 2024, ενώ το φθινόπωρο θα ξεκινήσει το κατάστημα της Πάτρας, με την έναρξη λειτουργίας του νέου εμπορικού πάρκου Top Parks.

 

Τα νέα καταστήματα Sinsay, με έκταση περίπου 1.200τμ το κάθε ένα, αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους κατοίκους των ευρύτερων περιοχών, καθώς προσφέρουν μεγάλη ποικιλία επιλογών από  ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών όπως ένδυση, είδη διακόσμησης εσωτερικού χώρου και σπιτιού αλλά και σειρές καλλυντικών και αξεσουάρ κατοικίδιων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

 

Τα Εμπορικά Πάρκα της Trade Estates, Top Parks, διακρίνονται από τρία βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις διεθνείς τάσεις: Είναι εύκολα προσβάσιμα, με δωρεάν στάθμευση, επικεντρώνονται στην κάλυψη των βασικών καθημερινών αναγκών των καταναλωτών και αφορούν το value retailing, δηλαδή την προσφορά προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Η προτίμηση των καταναλωτών στα εμπορικά μας πάρκα αποτυπώνεται στον μεγάλο αριθμό των  20 εκατ. επισκεπτών  που τα ξεχώρισαν για τις αγορές τους  το 2023.

 

Με αφορμή τη διεύρυνση της εμπορικής συμφωνίας με τη Sinsay, ο CEO της Trade Estates, κ. Δημήτρης Παπούλης, δήλωσε: «Η δύναμη της Trade Estates είναι η εμπιστοσύνη των καταναλωτών και οι ισχυρές στρατηγικές συνεργασίες με τους μισθωτές της. Τα Εμπορικά Πάρκα μας προσφέρουν στους μισθωτές σημαντική γεωγραφική κάλυψη και πρόσβαση σε πολυάριθμα καταναλωτικά κοινά που επιλέγουν τους προορισμούς μας για την εξυπηρέτηση των βασικών αναγκών της οικογένειας. Μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα της Sinsay στο Florida 1 στη Θεσσαλονίκη και στο Top Parks Ιωαννίνων και την μεγάλη αποδοχή από όλες τις ηλικίες και τα προφίλ πελατών, η διεύρυνση της συνεργασίας μας στο Smart Park, στο Top Parks Πειραιώς και σύντομα στο Top Parks Πάτρας είναι φυσιολογική εξέλιξη της ιδιαίτερα πετυχημένης συνεργασίας μας».

 

O κ. Σωτήρης Σιγάλας, Managing Director LPP Greece, ανέφερε σχετικά: H LPP συνεχίζει δυναμικά το πλάνο ανάπτυξης των καταστημάτων Sinsay στην Ελλάδα. Στρατηγικός συνεργάτης μας στην υλοποίηση του φιλόδοξου αυτού πλάνου είναι η Trade Estates. Η επιλογή έχει γίνει, καθώς η  φιλοσοφία των Top Parks και το πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας είναι σε πλήρη ευθυγράμμιση με την επεκτατική στρατηγική του δικτύου μας. Με μεγάλη χαρά επεκτείνουμε την ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας, με το άνοιγμα 3 νέων καταστημάτων στο εμπορικό πάρκο Smart Park και στα εμπορικά πάρκα Top Parks Πειραιώς και Πάτρας. H συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και στο άμεσο μέλλον με νέα καταστήματα σε άλλα σημεία στην Ελλάδα».  

 

Σχετικά με την Sinsay

Η Sinsay ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της προσφέροντάς τους τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε ελκυστικές τιμές. Η ποικιλία των συλλογών της επιτρέπει τη δημιουργία μοντέρνων συνόλων, κατάλληλων για κάθε περίσταση. Σχεδιάζει σειρές που λειτουργούν ως καθημερινή πηγή έμπνευσης για εφήβους και νεαρές γυναίκες, καθώς και για άνδρες που προτιμούν ένα casual urban στυλ. Μεταξύ των προσφορών του brand βρίσκονται άνετα και λειτουργικά ρούχα για μητέρες, καθώς και χαριτωμένα προϊόντα και αξεσουάρ για παιδιά. Η ποικιλία των προϊόντων της Sinsay συμπληρώνεται με είδη διακόσμησης εσωτερικού χώρου, μια σειρά καλλυντικών για μακιγιάζ και περιποίηση δέρματος, καθώς και αξεσουάρ για κατοικίδια.

 

Σχετικά με την Trade Estates ΑΕΕΑΠ

Η Trade Estates ΑΕΕΑΠ, εισηγμένη εταιρεία στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με ισχυρούς μετόχους τον Όμιλο Fourlis, την Autohellas και την Latsco Hellenic Holdings, είναι η μόνη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εμπορικών πάρκων και Logistics Centers νέας γενιάς για την εξυπηρέτηση της στρατηγικής omnichannel του λιανεμπορίου, με δραστηριότητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία. Το χαρτοφυλάκιο της Trade Estates αποτελείται σήμερα από 10 Εμπορικά Πάρκα, 3 Logistics Centers νέας γενιάς και ένα Υπό Ανάπτυξη Ακίνητο. Το επενδυτικό της πλάνο για την επόμενη 4ετία περιλαμβάνει τη δημιουργία νέων εμπορικών πάρκων στην Ελλάδα (με ναυαρχίδα το εμπορικό πάρκο στο «The Ellinikon Park») και τη δημιουργία νέων Logistics Centers. Σύμφωνα με το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας, το 2027 θα διαθέτει συνολικά 18 εμπορικά ακίνητα, χαμηλού περιβαλλοντικού αποτυπώματος, με υψηλές αποδόσεις και ισχυρούς μακροχρόνιους μισθωτές.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Trade Estates, Τίνα Τακτικού, τηλ.: 216 20 22 200, e-mail: tina.taktikou@trade-estates.gr

Gravity the Newtons, Μυρσίνη Μαρούλη, τηλ.: 216 004 8205, e-mail: Mirsini.marouli@gravitythenewtons.gr

side-logo-1

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\xampp\htdocs\trade_estates\wp-content\plugins\hendon-core\inc\shortcodes\image-gallery\image-gallery.php on line 151

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\xampp\htdocs\trade_estates\wp-content\plugins\hendon-core\inc\shortcodes\image-gallery\image-gallery.php on line 151

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis