Στο Χαλάνδρι το 8 Εμπορικό Πάρκο της Trade Estates

Corporate AnnouncementsΣτο Χαλάνδρι το 8 Εμπορικό Πάρκο της Trade Estates

Το Εμπορικό Πάρκο της πλατείας Κέννεντυ στο Χαλάνδρι είναι η νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Trade Estates ΑΕΕΑΠ. Το ακίνητο εξαγοράστηκε από την  εταιρεία Ten Brinke Hellas τον Δεκέμβριο του 2022, με συνολικό τίμημα 6,5 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για το όγδοο εμπορικό πάρκο που προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της  εταιρείας. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2022, σε οικόπεδο  2.896 τ.μ., με συνολική εμπορική επιφάνεια 3.992 τ.μ. και αποτελεί καθημερινό προορισμό χιλιάδων καταναλωτών, καθώς βρίσκεται στην καρδιά του Χαλανδρίου και είναι μισθωμένο σε δύο από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της αγοράς, τον ΑΒ Βασιλόπουλο και την McDonald’s.

Το συγκεκριμένο πάρκο αναπτύχθηκε με αισθητικούς και λειτουργικούς όρους που εναρμονίζονται απόλυτα με τη φιλοσοφία της Trade Estates για την εξυπηρέτηση του πελάτη καθώς και με τις προδιαγραφές της νέας εμπορικής ταυτότητας Top Parks. Η λειτουργία του συμμορφώνεται με τους πιο σύγχρονους περιβαλλοντικούς όρους, με αναπτύξεις πρασίνου και φωτοβολταϊκών στη στέγη καθώς και σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στα παρκινγκ.

«Η Trade Estates υλοποιεί ένα δυναμικό επενδυτικό πλάνο, αξιοποιώντας την εμπειρία και την μοναδική εξειδίκευση που διαθέτει στην ανάπτυξη εμπορικών πάρκων. Η εταιρεία μας έχει ήδη προγραμματίσει επενδυτικές κινήσεις που θα οδηγήσουν στην αύξηση της αξίας του χαρτοφυλακίου σε βάθος τετραετίας στα 550 εκατομμύρια ευρώ, με διπλασιασμό του αριθμού ακινήτων και της μισθωτικής επιφάνειας. Παράλληλα, αξιολογούμε νέα projects με δυνατότητα να αυξήσουν την αξία χαρτοφυλακίου στα επίπεδα των 700 εκατομμύριων ευρώ έως το 2027. Με οδηγό μας την εύκολη πρόσβαση, τις βασικές καταναλωτικές ανάγκες της οικογένειας και το value retailing, στοχεύουμε σε σημεία που εξυπηρετούν χιλιάδες καταναλωτές όπως το Χαλάνδρι και αναπτύσσουμε εμπορικά πάρκα τα οποία φιλοξενούν τα μεγαλύτερα retail brands, προσφέροντας αμεσότητα, ποιότητα και άνεση στις καθημερινές αγορές» δηλώνει σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Trade Estates, Δημήτρης Παπούλης, συμπληρώνοντας ότι «θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε σημαντικές εμπορικές αναπτύξεις αλλά και να επιδιώκουμε νέες εξαγορές σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο, προκειμένου να εμπλουτίζουμε το χαρτοφυλάκιο των μοναδικών εμπορικών ακινήτων μας, αλλά και να αναπτύξουμε τη νέα μας εμπορική ταυτότητα “Top Parks”».
 
 

 

Σχετικά με τα Top Parks


Τα TOP PARKS αναπτύσσονται από την Trade Estates και είναι εμπορικά πάρκα με μοναδικά χαρακτηριστικά που αποτελούν τον top προορισμό για όλη την οικογένεια. Σήμερα, στο χαρτοφυλάκιο των TOP PARKS εντάσσονται 8 Εμπορικά Πάρκα σε Χαλάνδρι, Πειραιά, Ρέντη, Θεσσαλονίκη (ΙΚΕΑ Retail Park & Florida 1), Ιωάννινα, Κύπρο και Βουλγαρία. Πρόκειται για κορυφαίους εμπορικούς προορισμούς, που έχουν αναπτυχθεί με βάση το τρίπτυχο της εύκολης και γρήγορης πρόσβασης του επισκέπτη, της εξυπηρέτησης των πρωταρχικών αναγκών της οικογένειας και την προσφορά ευρείας γκάμας προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα TOP PARKS λειτουργούν με βάση τις αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης και των προτύπων της κυκλικής οικονομίας που επιτάσσουν οι αρχές ESG, με σεβασμό στην τοπική κοινωνία και το περιβάλλον.

 

Σχετικά με την TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ


Η Trade Estates ΑΕΕΑΠ, εταιρεία του Ομίλου Fourlis, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη κορυφαίων εμπορικών πάρκων και κέντρων Logistics νέας γενιάς. Είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επενδύσεων ακίνητης περιουσίας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, με επενδυτική δραστηριότητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία. Το χαρτοφυλάκιο της Trade Estates αποτελείται σήμερα από 10 Εμπορικά Ακίνητα, 8 Εμπορικά Πάρκα και 2 Logistics Centers νέας γενιάς, ενώ στο επενδυτικό της πλάνο, περιλαμβάνεται η δημιουργία σύγχρονων εμπορικών πάρκων σε όλη την Ελλάδα, με ναυαρχίδα το εμπορικό πάρκο στο ‘The Ellinikon Commercial Hub αλλά και αναπτύξεις σε νέες περιοχές όπως η Πάτρα, η Κρήτη και τα Σπάτα. Σύμφωνα με το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας, το 2026 θα διαθέτει συνολικά 18 εμπορικά ακίνητα, χαμηλού περιβαλλοντικού αποτυπώματος, με υψηλές αποδόσεις και ισχυρούς μακροχρόνιους μισθωτές.

 
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

V+O Communication, 210-7249000 mso@vando.gr , vpa@vando.gr
side-logo-1

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\xampp\htdocs\trade_estates\wp-content\plugins\hendon-core\inc\shortcodes\image-gallery\image-gallery.php on line 151

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\xampp\htdocs\trade_estates\wp-content\plugins\hendon-core\inc\shortcodes\image-gallery\image-gallery.php on line 151

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis