TOP PARKS ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ TRADE ESTATES

Corporate AnnouncementsTOP PARKS ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ TRADE ESTATES

TOP PARKS ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ TRADE ESTATES

TOP PARKS ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ TRADE ESTATES 

 

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του Εμπορικού Πάρκου TOP PARKS Πειραιώς της Trade Estates στην οδό Αθηνών – Πειραιώς 86. Πρόκειται για ένα νέο, ενεργειακά αποδοτικό – ‘πράσινο’ κτήριο, το οποίο θα αποτελέσει τον TOP εμπορικό προορισμό για όλη την οικογένεια. Η εύκολη πρόσβαση σε συνδυασμό με την ποικιλία των καταστημάτων και των brands που διαθέτει, προσφέροντας προϊόντα σε προσιτές τιμές, το έχει ήδη τοποθετήσει στις πρώτες επιλογές των καταναλωτών της ευρύτερης περιοχής.

Το Εμπορικό Πάρκο TOP PARKS Πειραιώς πέρασε στις αρχές του 2022 στην κατοχή της Trade Estates. Μέσα σε σύντομο διάστημα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του και σήμερα ξεκινά πλήρως λειτουργικό, με καταστήματα οικιακών ειδών, ένδυσης και υπόδυσης, παιχνιδιών, super market και γρήγορου φαγητού μέσω των brands ΑΒ Βασιλόπουλος, Adidas, LC Waikiki, Lilly Drogerie, Marks & Spencer, McDonalds, Μουστάκας, Occhio Papavasiliou, Orchestra, Parex, Pepco.

Επιπρόσθετα, εφαρμόζοντας μία αειφόρο, βιώσιμη και υπεύθυνη στρατηγική και μέσα από τη συνεργασία με τον Όμιλο ΔΕΗ, το Εμπορικό Πάρκο TOP PARKS Πειραιώς  διαθέτει εγκατεστημένα φωτοβολταικά συστήματα στις στέγες, ενώ είναι το πρώτο στην Ελλάδα που θα  προσφέρει τον υπερταχυφορτιστή ισχύος 300kW της ΔΕΗ Blue για φόρτιση  ηλεκτρικών οχημάτων σε λιγότερο από 20’.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η  Trade Estates παρουσίασε και την TOP PARKS, τη νέα εμπορική ταυτότητα η οποία θα υπογράφει τη δραστηριότητα των Εμπορικών Πάρκων της. Η Trade Estates λειτουργεί σήμερα 7 Εμπορικά Πάρκα σε Πειραιά, Ρέντη, Θεσσαλονίκη (ΙΚΕΑ Retail Park & Florida 1), Ιωάννινα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Ο κ. Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος Trade Estates δήλωσε: «Η Trade Estates αποτελεί μία δυναμική εταιρεία επενδύσεων ακίνητης περιουσίας που συνεχώς μεγαλώνει. Είμαστε χαρούμενοι που στο σύντομο διάστημα λειτουργίας της, έχει αναπτύξει τόσο σημαντικά έργα και έχει συνάψει εξαιρετικές συνεργασίες, ενώ αναμένεται και συνέχεια».

Ο κ. Δημήτρης Παπούλης, CEO Trade Estates ανέφερε: «Η ανάπτυξη της Trade Estates, στο σύντομο διάστημα λειτουργίας της μας χαροποιεί και μας κάνει πολύ αισιόδοξους για το μέλλον. Σήμερα παρουσιάσαμε το νέο Retail Park στην Οδό Πειραιώς αλλά και τη νέα ταυτότητα των εμπορικών μας πάρκων «TOP PARKS» όπου ευελπιστούμε να γίνει ο νέος κορυφαίος προορισμός για τους καταναλωτές που αναζητούν τα μεγαλύτερα brands, αλλά και ποιότητα και άνεση στις βόλτες για τις αγορές τους. Φιλοδοξία και δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε πάντα κορυφαία εμπειρία στους πελάτες μας και τις οικογένειές τους!».

Η Trade Estates, μέλος του Ομίλου Fourlis, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες επενδύσεων ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα, με εξειδίκευση στα εμπορικά ακίνητα,

ενώ φέρνει μια νέα φιλοσοφία στον κλάδο και το μέλλον του. Δραστηριοποιείται σε 3 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία και διαθέτει σημαντικό χαρτοφυλάκιο εμπορικών πάρκων και Logistics Centers νέας γενιάς, υψηλών αποδόσεων που διευρύνεται και ενισχύεται διαρκώς.

Προσαρμοζόμενη στη νέα πραγματικότητα της παγκόσμιας οικονομίας, προχωράει με την εφαρμογή πρωτοβουλιών εξοικονόμησης ενέργειας και αναβάθμισης του συνόλου των ακινήτων της, με βάση τις αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης και των προτύπων της κυκλικής οικονομίας που επιτάσσουν οι αρχές ESG.

Η Trade Estates διαθέτει σήμερα 9 Εμπορικά Ακίνητα, 7 εμπορικά Πάρκα και 2 Logistics Centers. Στο επενδυτικό της πλάνο, περιλαμβάνεται η δημιουργία σύγχρονων εμπορικών πάρκων σε όλη την Ελλάδα, με ναυαρχίδα το εμπορικό πάρκο στο ‘The Ellinikon Commercial Hub’ αλλά και αναπτύξεις σε επιπλέον περιοχές της Ελλάδας όπως η Πάτρα, η Κρήτη και τα Σπάτα. Σύμφωνα με το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας, το 2026 θα διαθέτει συνολικά 18 εμπορικά ακίνητα.

Με συνεχή ανάπτυξη μέσα από στρατηγικές συνεργασίες και σημαντικές συμφωνίες, η Trade Estates εδραιώνεται στο σήμερα και καθορίζει το αύριο.
 

Σχετικά με την TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ


Η Trade Estates ΑΕΕΑΠ είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επενδύσεων ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται σε 3 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, και συγκεκριμένα στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Βουλγαρία, διαθέτοντας ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο εμπορικών ακινήτων και Logistics Centers. Σκοπός της εταιρείας είναι η εξειδίκευση στην ανάπτυξη εμπορικών πάρκων και κέντρων Logistics νέας γενιάς. Το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από ακίνητα υψηλών αποδόσεων με αξιόπιστους και ισχυρούς μισθωτές, ενώ στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξή της μέσω υλοποίησης επενδυτικού σχεδίου ισχυρών αποδόσεων και χαμηλού περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

 
Για περισσότερες πληροφορίες:

Μυρσίνη Μαρούλη IGravityTheNewtonsI τηλ. 211.10.60.116, 6972.427.955 | e-mail: mirsini.marouli@gravitythenewtons.gr

side-logo-1

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\xampp\htdocs\trade_estates\wp-content\plugins\hendon-core\inc\shortcodes\image-gallery\image-gallery.php on line 151

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\xampp\htdocs\trade_estates\wp-content\plugins\hendon-core\inc\shortcodes\image-gallery\image-gallery.php on line 151

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis