Η TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ καλωσορίζει την αλυσίδα καταστημάτων PEPCO στην Ελλάδα

Corporate AnnouncementsΗ TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ καλωσορίζει την αλυσίδα καταστημάτων PEPCO στην Ελλάδα

Η TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ καλωσορίζει την αλυσίδα καταστημάτων PEPCO στην Ελλάδα

HTradeEstatesΑΕΕΑΠ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, καλωσορίζει την είσοδο της αλυσίδας καταστημάτων Pepco στην Ελλάδα. Το πρώτο κατάστημα Pepco ξεκινά την λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2022 στο PiraeusRetailPark, επισφραγίζοντας τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών.

Το Piraeus Retail Park βρίσκεται σε κομβικό σημείο των Νοτιοδυτικών Προαστίων, στην συμβολή της οδού Πειραιώς και Κηφισού στα όρια τριών δήμων Μοσχάτου, Ρέντη και Νέου Φαλήρου. Εκτείνεται σε  οικόπεδο  14.895 τ.μ., με εμπορικές επιφάνειες 13.300 τ.μ. και 280 υπόγειες θέσεις στάθμευσης. Σήμερα βρίσκονται ήδη σε λειτουργία 4 καταστήματα μεγάλων εμπορικών Ομίλων (ΑΒ Βασιλόπουλος, McDonald’s, Μουστάκας, LC Waikiki) ενώ μέχρι το τέλος του έτους 2022,  θα παρουσιαστούν ακόμα 6 από τα τελευταία concepts Διεθνών και Ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα του value retailing.

O κ. Δημήτρης Παπούλης, Μέλος του ΔΣ της Trade Estates και Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την έναρξη του πρώτου καταστήματος Pepco στην Ελλάδα, στο Piraeus Retail Park της Trade Estates. Παρακολουθώντας την Pepco και τις εντυπωσιακές επιδόσεις του μοντέλου της, καθώς και την ραγδαία ανάπτυξή της στην ΝΑ Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια, είμαστε σίγουροι για την επιτυχία της εταιρείας στην Ελλάδα. Προσβλέπουμε στην  ανάπτυξη μιας πολυδιάστατης σχέσης μέσα από την οποία θα ανακοινώσουμε πολλές νέες συνεργασίες.

Στόχος της Trade Estates ΑΕΕΑΠ είναι η δημιουργία συναρπαστικών εμπορικών αναπτύξεων βασισμένων στο τρίπτυχο της εύκολης και γρήγορης πρόσβασης του επισκέπτη, της εξυπηρέτησης των πρωταρχικών αναγκών της οικογένειας και την προσφορά προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και του ESG, η εταιρεία μας στοχεύει να γίνει η κορυφαία εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας με εξειδίκευση στα εμπορικά πάρκα και στα omnichannel logistics σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.»

Παράλληλα, η κ.  Anca Radu Pepco Retail Director ανέφερε: «Η εταιρεία μας, πιστεύει έντονα στις ισχυρές προοπτικές της Ελληνικής αγοράς, στην οποία θα ακολουθήσουμε δυναμικό πλάνο ανάπτυξης. Η έναρξη του πρώτου Ελληνικού καταστήματος στο Pireaus Retail Park δεν είναι τυχαία και αντικατοπτρίζει την πίστη μας στο όραμα και τις ικανότητες της διοίκησης της Trade Estates. Καθώς, η εξειδίκευση της εταιρείας στην ανάπτυξη και διαχείριση Εμπορικών Πάρκων, αλλά και η εμπειρία της στην αγορά της λιανικής, την καταστεί αξιόπιστο συνεργάτη για την εξέλιξη των πλάνων μας στην Ελλάδα. Πιστεύουμε πως με το μοντέλο της Pepco θα προσφέρουμε στους Έλληνες μία νέα πρόταση αγορών που θα τους συναρπάσει!»

Σχετικά με την Pepco

Η Pepco είναι αλυσίδα ειδών ένδυσης (γυναικείας, ανδρικής και παιδικής) και διακόσμησης σπιτιού με παρουσία σε 16 χώρες της Ευρώπης μέσα από σχεδόν 3.000 καταστήματα και διαθέτει περισσότερους από 24.000 εργαζομένους. Οι χαμηλές τιμές είναι το βασικό πλεονέκτημα των καταστημάτων Pepco, το οποίο αναφέρεται αυθόρμητα από την πλειοψηφία των αγοραστών της παρέχοντας στις οικογένειες ό,τι χρειάζονται και θέλουν ώστε να λειτουργήσουν τα σπίτια τους με χαμηλό προϋπολογισμό, συμπεριλαμβανομένων παιδικών ενδυμάτων, μαζί με ανδρικά και γυναικεία ενδύματα, αξεσουάρ μόδας, υποδήματα, καλλυντικά, παιχνίδια, οικιακά είδη, διακοσμητικά και μαλακά έπιπλα. Τα καταστήματα Pepco είναι άνετα και προσφέρουν επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτηση.

Σχετικά με την TRADEESTATES ΑΕΕΑΠ

Η Trade Estates ΑΕΕΑΠ είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επενδύσεων ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται σε 3 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, και συγκεκριμένα στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Βουλγαρία, διαθέτοντας ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο εμπορικών ακινήτων και Logistics Centers. Σκοπός της εταιρείας είναι η εξειδίκευση στην ανάπτυξη εμπορικών πάρκων και κέντρων Logistics νέας γενιάς. Το χαρτοφυλάκιο της αποτελείται από ακίνητα υψηλών αποδόσεων με αξιόπιστους και ισχυρούς μισθωτές, ενώ στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξή της μέσω υλοποίησης επενδυτικού σχεδίου ισχυρών αποδόσεων και χαμηλού περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

side-logo-1

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\xampp\htdocs\trade_estates\wp-content\plugins\hendon-core\inc\shortcodes\image-gallery\image-gallery.php on line 151

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\xampp\htdocs\trade_estates\wp-content\plugins\hendon-core\inc\shortcodes\image-gallery\image-gallery.php on line 151

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis