Δύο νέα καταστήματα PEPCO στα εμπορικά πάρκα της TRADE ESTATES σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα

Δύο νέα καταστήματα PEPCO στα εμπορικά πάρκα της TRADE ESTATES σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα

Δύο νέα καταστήματα PEPCO στα εμπορικά πάρκα της TRADE ESTATES
 

 σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα

 
 

H Trade Estates ΑΕΕΑΠ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, διευρύνει τη συνεργασία της με την Pepco, τη γνωστή αλυσίδα ειδών ένδυσης και διακόσμησης σπιτιού, με δύο νέα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.
 

Αθήνα, 27 Ιουνίου 2023 – Η Trade Estates ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει την έναρξη δύο νέων καταστημάτων Pepco στα εμπορικά της πάρκα σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.
 

Πιο συγκεκριμένα, κατάστημα συνολικής έκτασης 676 τ.μ. αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Αύγουστο 2023, στο Εμπορικό Πάρκο Florida 1 στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Το Florida 1 είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά πάρκα της Ελλάδας, εκτείνεται σε οικόπεδο 132.000 τ.μ. και διαθέτει εμπορικούς χώρους συνολικής επιφάνειας 32.000 τ.μ. Αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, καθώς διαθέτει πληθώρα καταστημάτων για αγορές με άνετους χώρους δωρεάν στάθμευσης, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
 

Ένα ακόμα νέο κατάστημα Pepco αναμένεται να λειτουργήσει ως το τέλος Ιουλίου 2023 στο Εμπορικό Πάρκο Top Parks Iωαννίνων. Το κατάστημα, συνολικής έκτασης 507 τ.μ., βρίσκεται στο ισόγειο του Πάρκου που επεκτείνεται σε εμπορικούς χώρους 27.200 τ.μ. και θα συστεγάζει IKEA, H&M και δύο ακόμα διεθνείς εταιρείες ένδυσης που θα ανακοινωθούν σύντομα
 

Ο CEO της Trade EstatesΔημήτρης Παπούλης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς η παρουσία της Pepco στα εμπορικά μας πάρκα διευρύνεται με νέα σημεία πώλησης σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα. Με δεδομένο ότι η λειτουργία του 1ου καταστήματος της αλυσίδας στην Ελλάδα, στο Top Parks Πειραιώς, ξεπέρασε κάθε προσδοκία απόδοσης, είμαστε σίγουροι ότι και η συνέχεια θα είναι ανάλογη, καθώς χιλιάδες καταναλωτές επιλέγουν τα εμπορικά μας πάρκα για τις καθημερινές τους αγορές».
 

Η Retail Director της PepcoAnca Radu, ανέφερε: «Μετά από την επιτυχημένη έναρξη του πρώτου μας καταστήματος στην Ελλάδα στο Top Parks Πειραιώς, επεκτείνουμε τη συνεργασία μας στα πάρκα της Trade Estates σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα. Το στρατηγικό σχέδιο της Pepco είναι να φέρει τη μάρκα και το μείγμα προϊόντων της σε κάθε μεγάλη πόλη της χώρας. Η Trade Estates αποτελεί στρατηγικό εταίρο για την επέκτασή μας στην ελληνική αγορά, και εξετάζουμε ήδη συνεργασίες σε νέα project που αναπτύσσει η συγκεκριμένη εταιρεία».
 

Σχετικά με την Pepco
 

Η Pepco είναι αλυσίδα ειδών ένδυσης (γυναικείας, ανδρικής και παιδικής) και διακόσμησης σπιτιού με παρουσία σε 16 χώρες της Ευρώπης, μέσα από σχεδόν 3.000 καταστήματα, και διαθέτει περισσότερους από 24.000 εργαζομένους. Οι χαμηλές τιμές είναι το βασικό πλεονέκτημα των καταστημάτων Pepco, το οποίο αναφέρεται αυθόρμητα από την πλειοψηφία των πελατών. Τα καταστήματα Pepco είναι άνετα και προσφέρουν επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτηση, ενώ παρέχουν στις οικογένειες ό,τι χρειάζονται και θέλουν ώστε να λειτουργήσουν τα σπίτια τους με χαμηλό προϋπολογισμό: παιδικά, ανδρικά και γυναικεία ενδύματα, αξεσουάρ μόδας, υποδήματα, καλλυντικά, παιχνίδια, οικιακά είδη, διακοσμητικά και μαλακά έπιπλα.
 

Σχετικά με την TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ
 

Η Trade Estates ΑΕΕΑΠ, εταιρεία του Ομίλου Fourlis, είναι η μόνη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εμπορικών πάρκων και Logistics Centers νέας γενιάς για την εξυπηρέτηση της στρατηγικής omnichannel του λιανεμπορίου. Είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επενδύσεων ακίνητης περιουσίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με επενδυτική δραστηριότητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.  Το χαρτοφυλάκιο της Trade Estates αποτελείται σήμερα από 10 Εμπορικά Ακίνητα, 8 Εμπορικά Πάρκα και 2 Logistics Centers νέας γενιάς. Στο επενδυτικό της πλάνο περιλαμβάνεται η δημιουργία σύγχρονων εμπορικών πάρκων σε όλη την Ελλάδα (με ναυαρχίδα το εμπορικό πάρκο «The Ellinikon Commercial Hub»), αλλά και συμμετοχές σε εταιρείες σύμπραξης για ανάπτυξη ακινήτων σε νέες περιοχές όπως η Πάτρα, η Κρήτη και τα Σπάτα, καθώς και η δημιουργία logistic centers σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας, το 2026 θα διαθέτει συνολικά 18 εμπορικά ακίνητα, χαμηλού περιβαλλοντικού αποτυπώματος, με υψηλές αποδόσεις και ισχυρούς μακροχρόνιους μισθωτές.
 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:
 

Trade Estates, Τίνα Τακτικού, τηλ.: 216 20 22 200, e-mail: tina.taktikou@trade-estates.gr
 


side-logo-1

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\xampp\htdocs\trade_estates\wp-content\plugins\hendon-core\inc\shortcodes\image-gallery\image-gallery.php on line 151

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\xampp\htdocs\trade_estates\wp-content\plugins\hendon-core\inc\shortcodes\image-gallery\image-gallery.php on line 151

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis