Η TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ αποκτά ένα νέο Πράσινο Εμπορικό Πάρκο

Corporate AnnouncementsΗ TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ αποκτά ένα νέο Πράσινο Εμπορικό Πάρκο

Η TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ αποκτά ένα νέο Πράσινο Εμπορικό Πάρκο

H TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS ανακοινώνει την υπογραφή του συμφωνητικού αγοράς μετοχών της εταιρείας BERSENCO ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ιδιοκτήτριας του νέου πράσινου Εμπορικού Πάρκου στην οδό Πειραιώς έναντι €18,1 εκατ.

Το Εμπορικό Πάρκο βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 54, στο Νέο Φάληρο εκτείνεται σε μια επιφάνεια 14.895 τ.μ., με εμπορικές επιφάνειες 14.555,46 τ.μ. 400 υπόγειες θέσεις στάθμευσης. Το Εμπορικό Πάρκο αποτελείται από τρεις κτιριακούς όγκους, οι δύο εκ των οποίων ενώνονται μέσω μιας «τριγωνικής διαμπερούς στοάς» η οποία θα είναι προσπελάσιμη από την οδό Πειραιώς και την οδό Θεσσαλονίκης. Τα 14 καταστήματα που θα στεγασθούν, περίοπτη θέση θα καταλαμβάνουν AAA (Triple-A) Μισθωτές.

Το Εμπορικό Πάρκο βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής και η αποπεράτωσή του αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων τριών μηνών, με την έναρξη λειτουργίας να εκτιμάται για τον Ιούνιο 2022.

Η συγκεκριμένη επένδυση της TRADEESTATES ΑΕΕΑΠ εντάσσεται στη στρατηγική της εταιρείας να επικεντρωθεί στην κατηγορία εμπορικών πάρκων.

Το Εμπορικό Πάρκο μαζί με τους γειτνιάζοντες εμπορικούς χώρους που βρίσκονται έναντι και περιλαμβάνουν μεγάλους εμπόρους λιανικής σε ακίνητο ιδιοκτησίας της TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ, δημιουργούν έναν νέο εμπορικό προορισμό που καλύπτει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών.

Η βάσιμη προοπτική δημιουργίας νέου σταθμού της ΣΤΑ.Σ.Υ (Γραμμή 1) όπισθεν του Εμπορικού Πάρκου, θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στον διαμορφούμενο εμπορικό κόμβο.

Η συγκεκριμένη επένδυση εντάσσεται στη στρατηγική της Εταιρείας να εξειδικευτεί και να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη Εμπορικών Πάρκων και  Κέντρων Logistics νέας γενιάς  καθώς οι δύο αυτές κατηγορίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσέγγισης Omnichannel που εξελίσσεται στο παγκόσμιο εμπόριο.  Τα εμπορικά πάρκα αποτελούν σήμερα την ισχυρότερη τάση στις νέες αναπτύξεις λιανικού εμπορίου παγκοσμίως, καθώς οι καταναλωτές έχοντας στη διάθεσή τους λιγότερο διαθέσιμο χρόνο αλλά και στη μετά Covid εποχή θα αναζητούν συνεχώς εύκολη, ασφαλή και άμεση πρόσβαση σε αγορές και υπηρεσίες.Ο Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κος Βασίλης Φουρλής δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και υπερήφανοι γιατί λίγους μήνες μετά την ίδρυση της TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ ανακοινώνουμε την απόκτηση ενός ακόμη εμπορικού πάρκου. H συγκεκριμένη συναλλαγή αποτελεί ένα ακόμα κομμάτι του δυναμικού στρατηγικού πλάνου της εταιρίας μας για την δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου μοναδικών εμπορικών ακινήτων μέσω εξαγορών και αναπτύξεων σε όλη την επικράτεια και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή».     

Τo συνολικό τίμημα για την αγορά των μετοχών ανέρχεται σε €18,1 εκατ. 

side-logo-1

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\xampp\htdocs\trade_estates\wp-content\plugins\hendon-core\inc\shortcodes\image-gallery\image-gallery.php on line 151

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\xampp\htdocs\trade_estates\wp-content\plugins\hendon-core\inc\shortcodes\image-gallery\image-gallery.php on line 151

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis